X
GO

Patiënten met een aanvullende verzekering voor tandheelkunde

Als u verzekerd bent voor tandheelkundige behandelingen dan hoeft u niet direct af te rekenen. Uw nota wordt dan verzorgd door de factoringmaatschappij Infomedics. Dat houdt in dat wij de nota sturen naar Infomedics, en dat u uw nota ontvangt van Infomedics of uw verzekeringsmaatschappij. 
De verzekeringsmaatschappij betaalt Infomedics voor het verzekerde deel. Infomedics stuurt u een nota voor het resterende bedrag.

Dit kan afwijken per persoon.
a. Omdat u heeft aangegeven dat u de nota eerst zelf thuis ontvangen wilt. 
b. Uw verzekeringsmaatschappij de nota van Infomedics niet accepteert. 
c. Als uw gegevens niet juist zijn doorgegeven aan ons.

In al deze gevallen krijgt u de nota thuis gestuurd van Infomedics en dient u deze binnen de betalingstermijn te betalen.
Als u vragen heeft over de nota kunt u contact met ons opnemen.
Infomedics kunt u bereiken op www.Infomedics.nl of telefonisch van 8.00 uur tot 18.00 uur 036-2031900 .

Patiënten zonder aanvullende verzekering

Als u geen tandartsverzekering heeft of u heeft uw vergoeding voor het jaar verbruikt, dan zal uw zorgverzekeraar uw nota niet vergoeden. U krijgt van ons dan na de behandeling een nota die ook direct moet worden voldaan, bij voorkeur per pin.

Passanten

Passanten hebben niet de intentie hebt om zich in te schrijven. Daarom rekenen wij direct na de behandeling met u af. Bij voorkeur per pin. U ontvangt de behandelnota direct na afloop van de behandeling bij de betaling. Deze kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar.

Kinderen

Kinderen en jongeren tot 18 jaar zijn via de basisverzekering verzekerd voor de meeste tandartskosten. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de vergoedingen.

Betalingsvoorwaarden

Wij hebben vele contracten met verzekeraars en kunnen daardoor voor deze patiënten de nota direct bij de verzekeraars declareren.

Echter bij een aantal verzekeringen kan niet direct gedeclareerd worden en zult u een nota ontvangen van de Infomedics. Infomedics kunt u bereiken op www.Infomedics.nl of telefonisch van 8.00 uur tot 18.00uur 036-2031900. Desgewenst kan de nota ook per pin of contact afgerekend worden. Heeft u geen tandartsverzekring? Dan kunt u gewoon zonder tandartsverzekering bij ons terecht. U krijgt van ons dan na de behandeling een nota die direct aan de balie moet worden voldaan, bij voorkeur per pin. Kinderen tot 18 jaar die in Nederland verzekerd zijn (met uitsluiting van enkele verzekeraars) hoeven niet in de praktijk te betalen, maar de verrichtingen zullen direct bij de verzekeraar gedeclareerd worden. Wanneer patiënten openstaande nota's hebben, zal een vervolgbehandeling pas uitgevoerd worden wanneer het openstaande bedrag voldaan is.

PRESTATIE- EN TARIEFBESCHIKKING 2022

Bekijk hier het overzicht van de tarvieven 2022

https://issuu.com/knmt/docs/knmt-tarievenlijst-en-algemene-bepalingen-2022


 

 

Bel mij terug

  • *
  • *
  • *